Wij Nederlanders zijn een bezig en arbeidzaam volk. Druk, druk en nog eens druk. We zijn te vinden in de sportschool, op het voetbal- of hockeyveld. Na het eten gaan we een stuk rennen of pakken de racefiets of de mountainbike. Op zondag gaan we nog even de tuin in om de hagen kaarsrecht te snoeien of het gras te maaien. 

Meestal verrichten wij deze inspanningen moeiteloos en zonder blessures op te lopen. Toch kunt ook u met een overbelasting van uw spieren of gewrichten te maken krijgen. Of een blessure. Dan bent u absoluut gebaat onze Oud Hollandsche Spier- & Gewrichtscrème. Deze crème bevat natuurlijke ingrediënten zoals menthol, arnica, aloe vera, duivelsklauw. MSM en glucosamine. Dit laatste ingrediënt, een aminosuiker, is een belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam. In ons kraakbeen en pezen komt de hoogste concentratie van deze stof voor. Het zou helpen de gewrichten te smeren. Kraakbeen zou meer schokdempend worden. Ouderen die last hebben van artrose, en daardoor pijn hebben gewrichtspijn in heup- of kniegewricht, gebruiken dit veel. Het lijkt goed te werken. 


Deze crème is dan ook de oplossing bij pijnlijke, gevoelige spieren en gewrichten. De crème laat zich prima uitsmeren zonder te plakken. Het gebruik ervan wordt in het algemeen als zeer positief ervaren. U kunt deze crème niet alleen voor het sporten bij de warming-up toepassen, maar ook bij de cooling down. Het is een fantastische crème bij onder andere spierkrampen in uw kuiten. 

Niet alleen personen die sporten, zijn gebaat bij het gebruik van de Oud Hollandsche Spier- & Gewrichtscrème. Ook degenen die (dagelijks) zware, fysieke inspanning verrichten, zoals stratenmakers, tegelzetters, stukadoors, hoveniers en bouwvakkers, ondervinden of ervaren regelmatig pijnklachten aan gewrichten en spieren. Ook zij zijn met het gebruik van onze crème geholpen. 

Het bestanddeel menthol zorgt voor een pijnstillend effect., zodat u al binnen 5 minuten resultaat merkt. Uw pijnlijke spieren en gewrichten worden merkbaar minder pijnlijk. De crème kan worden toegepast op uw schouders, heupen, knieën, nek en ellebogen. 

Voorkomen is beter dan genezen
Wie lief voor zijn lichaam is en met beleid sport of werkt, kan een hoop blessures voorkomen, slijtage beperken en verstijving van de gewrichten voorkomen. Zeker als u onderstaande tips daarbij ter harte neemt. 

Regelmaat
Het is belangrijk om regelmatig licht intensief te bewegen, maar vermijd te grote lichamelijke of geestelijke inspanning. Hierdoor kan het proces van natuurlijke slijtage aanzienlijk worden vertraagt. 

Doorgaan
Ondanks dat u pijn ervaart, is het van belang vooral met een verantwoorde manier van bewegen door te gaan. Let ook op uw lichaamshouding. Hierdoor kunnen gewrichten en spieren soepel en los van elkaar blijven bewegen. Stoppen met bewegen lost uw klachten niet op. Uw arts of fysiotherapeut begeleidt u graag hierbij met speciale oefeningen. 

(Nacht)rust
Schakel op tijd een tandje terug. Neem op tijd uw rust. Niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke rust; uw spieren en gewrichten hebben die rust nodig om te herstellen. Zorg daarom voor voldoende nachtrust. 

Oud Hollandsche spier- & gewrichtscrème is verkrijgbaar in handige statubes van 75 ml. of 140 ml. Per drie extra voordelig! 

%d bloggers liken dit: